Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin ardından basın açıklamasında olay yaratan sözleriyle gündeme oturan Ersun Yanal’ın gelen eleştirilere sert tepki vermesinin sebebi belli oldu.

DERBİDEN ÖNCE TOPLANTIDA KONUŞULDU

Sezon başından bu yana istikrarsız görüntüsüyle eleştirilen Fenerbahçe’nin son Beşiktaş derbisiyle zirve yarışına yeniden girmesi yönetimde mutluluk yaratsa da Ersun Yanal cephesinde sert sözlerle yankılanmıştı. Yönetim ile hoca arasındaki gerilimin derbiden önce yapılan toplantıya dayandığı öğrenildi.  Yönetim içerisinde Ersun Yanal’dan memnun olmayan grubun sözleri Ersun Yanal tarafından öğrenilince ortaya bu basın açıklaması çıktı.

YÖNETİM MEMNUN DEĞİLSE AYRILIYORUM

Derbi sonrası otoparkta konuşurken görüntülenen Ali Koç ve Ersun Yanal’ın arasında geçen diyalog merak konusuydu. Öğrenilen bilgilere göre yönetim içerisinde huzursuzluk yarattığını düşünen Yanal Koç’a “Yönetimde beni istemeyenler var, madem beni istemiyorlar o halde bırakıyorum” dediği öğrenildi. Ali Koç ise “Olur mu öyle şey. Bunları aklına bile getirme, Spekülasyonlar yüzünden derbi galibiyetini bile huzurlu yaşayamıyoruz” diyerek hocayı yatıştırdığı söylendi.