Kaynak oluşturma çabasıyla Ali Koç’un da üzerine basarak söylediği Tahkim Kurulu sonucuna göre transferde hareket edecek Fenerbahçe, transferleri hızlıca bitirebilmek için bazı oyuncularla yolları ayırma kararı aldı.

YANAL TAKIMDA İSTEMİYOR

Eintracht Frankfurt’tan kiralanan Simon Falette’nin lisansının çıkartılması, Milan’dan uzun süredir istenilen sol bek Ricardo Rodriguez’in transfer edilebilmesi için dört oyuncuyla yolları ayırma kararı alan Fenerbahçe’de bu isimler Teknik Direktör Ersun Yanal Tarafından özellikle kadroda istenmiyor.

ALİ KOÇ AÇIKLAMIŞTI

“Kalabalık  mevkilerden 2-3 oyuncu ayrılacak, yakında duyarsınız” açıklamasının ardından gündeme gelen bazı isimlerden Victor Moses, Miha Zajc, Adil Rami ve Alper Potuk’un takımdan gönderileceği söylendi. Yanal’ın bu dört oyuncu takımda görmek istemediği konuşuluyor.

ZAJC VE MOSES’A TALİP VAR

Victor Moses için Inter teklif yaparken, Miha Zajc için Serie A’dan bir diğer ekip Brescia talip oldu. Alper Potuk’un hala Alanya’ya kiralanması gündemde, Adil Rami’yle de sözleşmenin karşılıklı feshedilmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi