Sarı-Kırmızılılara transferi adeta köşe kapmaca oyununa dönen Radamel Falcao şimdi de başka bir söylentinin içerisinde. İspanya'da yayın yapan Don Balon Gazetesi, Manchester United'ın Falcao için 7 milyon Euro ödemeye hazır olduğuyla ilgili bir haber yaptı. Özellikle Lukaku ve Alexis Sanchez'in takımdan ayrılmasından sonra forvet bölgesinde kan kaybeden ve Premier Lig'de istediği sonuçları alamayan Kırmızı Şeytanlar, Galatasaray'ın sezon başında takıma kattığı Kolombiyalı yıldız Falcao'nun peşine düştü. El Tigre, Galatasaray formasıyla şimdiye kadar 1'i Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplam 4 maçta forma giydi. 

DAHA ÖNCEDE FORMA GİYDİ

33 yaşındaki ünlü forvet 2014/2015 sezonunda da Manchester United takımında kiralık olarak forma giymiş ancak istenilen performansı sergileyememişti. Kırmızı Şeytanlarda toplam 29 kez forma giyme şansı bulan Radamael Falcao, sadece 4 kez fileleri havalandırmıştı. Ünlü İspanyol Gazetesi'nin iddiasına göre İngiliz devi yeniden Falcao'yu radarına aldı.

LORELEİ MUTLU

Büyük ümitlerle Monaco kulübünden transfer edilen Falcao, henüz istenileni veremedi. Eski günlerine uzak bir görüntü sergileyen yıldız ismin kondisyon açısından tam olarak hazır olmadığı görüldü. Öte yandan Falcao'nun eşi Lorelei Taron ise İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu. Instagram hesabından sıkça paylaşım yapan Lorelei, İstanbul'daki dostlarıyla birlikte keyifli dakikalar geçirdiği anları takipçileriyle buluşturmaktan geri kalmıyor.