Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçından sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Terim, şu ifadeleri kullandı:

- Buralarda galip gelmek çok önemli. Son artık 3 maça kaldı. Oyun genel anlamda bizim kontrolümüz altında geçti. Özellikle oyunu domine etmede yüksek pas yüzdesiyle doğru pozisyon aldığımızı düşünüyorum.

- Bir hayli gol pozisyonuna girdik. Gol biraz gecikti ama devre arasına girerken gelmesi de bizim için iyi oldu. Çok daha farklı olabilirdi. 3-0 olsaydı belki daha rahat hareket edebilirdik.

- Emre Akbaba'nın iptal edilen golü neden verilmedi anlamış değilim. Düşünüyorum biraz top oynamış olsa VAR'daki onun gol olduğunu görürdü.

- Önümüzdeki hafta Beşiktaş'la oynayacağız. Bizim vazgeçmeme gibi bir huyumuz var. Böyle maçlar her zaman gelmez. Çok net üzerinde fazla matematik yapılmaması gereken bir maç. Yenmemiz halinde devam ediyoruz. Aksi takdirde yüzde 1 dahi ümidin kalmayacağı bir maç olacak. Kazanma halinde olay ümit olarak öbür haftalara sarkabilir.

- Kazanamazsak geçeriz kenara, Beşiktaşlı dostlarımızı tebrik eder ve alkışlarız. Onları öyle uğurlarız. Kazanma halinde de ümit olarak diğer haftalara sarkacağız. Türkiye'de hangi maçın hangi sonuçla biteceği belli olmuyor. Diğer halinde de Beşiktaşlı dostlarımızı kucaklar, alkışlarla yollarız.
 

Editör: Haber Merkezi