Galatasaray'ın PSV Eindhoven ile oynadığı oynadığı maçtan sonra düzenlenen basın toplantısına katılan Terim, 5-1'lik yenilginin nedenlerini açıkladı.

Terim, “PSV hem kazandı, hem de çok büyük ihtimalle… En azından tura bizden çok yakın. Bizden daha iyi oynadılar, rahat bir galibiyet aldılar. Galatasaraylılar neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır. Bu seviyelerde oynamak için gereken şeyleri yapacağız” dedi.

Terim, şöyle devam etti:

“Elimizdeki bazı mevkilerin orijinal adamı olmadığı için böyle çıktık. Ayrıca ne Falcao hazır, ne de Mostafa’yı hazır hissediyoruz. Sonradan sokmayı daha uygun bulduk. İlk dakikada gol yerseniz, hangi planı yaparsanız yapın oyuncular sıkıntı yaşayacaklardır. Bu seviyede böyle basit goller yerseniz muhakkak ki geriye düşeceksiniz.”

Basın toplantısında bir gazetecinin “Çok merak edilen bir soru var hocam. Elinizde iki forvet varken neden Babel? Hem de neden üçlü savunma ile başladınız?” sorusuna sinirlenen Terim, “Kim merak etmiş, ben de senin söylediğin şeyi merak ettim. Siz mi merak ettiniz?” cevabını verdi.
 

Editör: Haber Merkezi