Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor'a 3-0 yenildikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı.

Terim, yayıncı kuruluşa konuşmak için Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'la yapılan röportajın bitmesini bekledi.

Sözlerine Hikmet Karaman'a uzun konuştuğu için mesaj yollayarak başlayan Terim, "Bir defa Hikmet hoca maçı anlatmıştır zaten. Benim yerime de anlatmıştır herhalde. Burada bu kadar uzun süre kaldığına göre..." dedi.

Terim, maçla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:

- Biz Galatasaray takımıyız. Bu tür şeyleri çok gördük. Altından kalkmasını bildim. Evet, orada 2 puan verdik, burada 3 puan verdik. Sezon başında başka puanlarda olabilirdik.

- Maçta attığın 19 şutun sadece 2'si isabetli oluyorsa, 10 pozisyon yakalayıp atamıyorsan, kalende de böyle goller yiyorsan... Demek daha fazla atmamız gerek.

- Bilinmelidir ki biz Galatasarayız. Neticeler yanlış olabilir. Ama biz doğru yoldayız. Çabuk ayağa kalkacak tecrübeye sahibiz.

- Karamsarlığa kapılmanın manası yok. Biz her oyuncunun ne yapmak istediğini, ne yapmak istediğini, ne olacağını, nasıl olacağını biliriz. Kim mücadrele eder, kim etmez, kim yüreğinden hisseder bunu biliriz. 

- Galatasaraylılara söyleyeceğim, üzgünüm. Çok üzgünüm. Ligin bitmesine daha çok süre var, bunların üstesinden geliriz.

Editör: Haber Merkezi