Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının PSV Eindhoven ile oynanacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Terim, şu ifadeleri kullandı:

- Kimseden korkmadığımızın da bilinmesini isteriz. Her sahada herkesle oynarız, kazanırız, kaybederiz ama mücadelemizi sürdürürüz. Eksiğimiz var, bayağı eksiğimiz var. Sonuçta biz Galatasaray'ız, buradayız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

- Hollanda'nın önemli takımlarından biriyle oynadığımızı hatırlatmak isterim. Hepimizin tanıdığı efsanelerin PSV formasıyla fotoğraflarını görerek ne kadar büyük bir takım olduğunu anlayabilirsiniz. Hazırlık maçlarını seyrettim. Taraftarlarımız da çok benzeri olmayan, baskı yapan, zaman zaman 2-2-6 oynayan bir PSV izleyecekler. Umarım avantajlı bir skorla ayrılırız. Dikkat etmeliyiz.

- Feghouli, Falcao ve Babel bizim önemli oyuncularımız. Başkanımızın açıklamasında belirttiği ekonomik işaretin, oyuncularımızın Galatasaray'a verdiği hizmetlerle alakası yoktu. 

- Falcao'ya bir günlük hafif sakatlığı için izin vermiştim. Dün bana PSV maçına gelmek istediğini söyledi. Memnun oldum ve kafileye aldım. Şans verdiğimiz sürece en iyi hizmeti yapacaktır.

Fatih Terim, bir gazetecinin Rachid Ghezzal ile ilgili sorduğu soruya şu cevabı verdi:

- Sizden transfer konusuyla ilgili küçük bir ara istedim. Buradaki 23 oyuncuma saygı duymanızı istiyorum. Transfer dinamik bir iştir. İstediğimiz ya da aklımızda olmayan transferler yapabiliriz. Bugün istediğimiz, anlaştığımız oyuncuyu diğer gün istemeyebiliriz. 

- Galatasaraylılar endişeleniyorlar, haklı olabilirler ama Galatasaray'ı daha büyük zararlara sokmamak için ben ve başkanımız böyle karar aldık. Bize güvensinler. Belki bazı maçları kaybedeceğiz ama 3 senelik planda çok şeyin değişeceğini görecekler.

Editör: Haber Merkezi