Ali Koç'un, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim hakkında "sicili bozuk" demesinin ardından taraflar arasında gerilim yaşanmaya başlamıştı.

Şampiyonlar ligindeki Club Brugge maçından önce konuşan Koç'a, Türkiye'ye dönünce cevap vereceğini söyleyen Terim konu hakkında kısa bir açıklama yapmış ve değer görmediği için cevap vermediğini ifade etmişti. Bugün ortaya atılan bir iddiaya göre tecrübeli teknik adam yönetimden flaş bir istekte bulundu. Terim, Koç Grubu işletmesindeki "Divan Restoranı"nın Türk Telekom Stadyumu'ndan çıkarılmasını talep ederek adeta Ali Koç'a meydan okudu.

PARANIZ YOKSA BEN ÖDERİM

Fatih Terim ile Ali Koç arasındaki soğuk savaş yeni bir boyut daha kazandı. Kayserispor deplasmanının ardından yönetimle görüşen Terim, ikinci başkan Yusuf Günay'dan Koç Grubu'nun işletmesindeki "Divan Restoranı"nın Türk Telekom Stadyumu'ndan çıkarılmasını talep etti. Sarı Kırmızılı yönetici Divan Restoranı ile aralarında sözleşmelerin olduğunu hatırlattı. Bunun üzerine Fatih Terim "Eğer tazminat için paranız yoksa ben öderim” dedi. Öte yandan Fatih Terim'in sosyal medya hesaplarından bir video yayınlayarak Ali Koç'a cevap vermesi bekleniyordu.