Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor'la oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları maçtan sonra açıklamalarda bulundu.
Terim, şöyle konuştu:

"Galibiyeti hak etmiştik. Oyun kalitemizde ilk yarıya ayrı bir parantez açmak lazım. Açıkası 1-4 1-5 girebilirdik ilk yarıya. Onun iyi irdelenmesi lazım, çok önemli bir şey benim için, herkes için de öyle olmalı. Sivasspor evinde önemli bir takım ama 10 dakikayı ve golü bir kenara koyarsak oyun kalitesi, kontrolü elinde bulundurma gibi şeyler düşüncemize uygundu ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Hak etmediğimiz bir sonuç olduğuna inanıyorum. Fikstürde her rakiple iki defa oynuyorsunuz. Neyin ne olacağını bilemezsiniz. Bu maçta Sivas seyircisiyle baskıyla çıkacağınız zor göründü ama golü yemezsek rahat bir şekilde çıkabilirdik. Beşiktaş da önemli rakiplerimizden. Seyircimiz önünde oynayacağız. Şans mans bunlarla işiniz olmaz. Oynadığınız zaman pozisyonlara giriyorsunuz, kaybınız da zor oluyor. Hakikaten 2 puanımıza yazık oldu."

Saracchi'nin uzatma dakikalarında gördüğü kartın kırmızı olması gerektiğini vurgulayan Terim, "Bundan daha net olan bir penaltı vardı Rize'de, Türkiye'yi ayağa kaldırdılar. Serkan hocanın hakemliği bitti. Mete hoca iyi bir hakem son zamanlarda, maçı da iyi idare etti ama Saracchi'nin de kırmızı kart görmesi gerekirdi direkt" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi