Galatasaray'ın devre arasındaki hazırlıkları Florya'da devam ediyor. Antrenman başlangıcında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu

Fatih Terim, Galatasaray'ın Florya'da yapacağı antrenman öncesi önemli açıklamalar yaptı. Mustafa Cengiz'in Arda Turan yorumu, Onyekuru'nun forma numarası, Nzonzi'nin durumu ve yeni transferler hakkında Terim'den kritik açıklamalar geldi

MUSTAFA CENGİZ'İN ARDA TURAN YORUMU

Arda Turan'ı takımda görmek isteyen Fatih Terim'e başkan Mustafa Cengiz, hocanın 6 Kasım'daki sözlerini hatırlatarak "Geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacağız!" demiş ve Arda konusunu kapatmıştı. Bugün kameraların karşısına geçen Terim, Mustafa Cengiz'in Ard Turan hakkındaki sözlerini yapmaması gerektiği ifade etti. Bu açıklamayla birlikte Galatasaray'a transfer defteri kapanan Arda Turan için yeniden kapı açıldı. 2 Şubat'a kadar Arda Turan Galatasaray'a dönebilir.

ONYEKURU'DAN HABERİM YOK

Galatasaray'ın yeniden kiraladığı Onyekuru'nun forma numarasını soran muhabirlere Fatih Terim'den ilginç bir yanıt geldi. Terim, Onyekuru'nun giyeceği numarayı bilmediğini ifade etti ve "içeriden öyle veriyorlar. İnanın benimde haberim yok" dedi. Galatasaray'ın kanat oyuncusu Onyekuru yeni sezonda 70 numaralı formayı giyecek. Nijeryalı'nın giydiği 21 numaralı forma Jimmy Durmaz kapmıştı.

NZONZİ'YE BAKACAĞIZ

Kadro dışında kalan Nzonzi'nin durumunda bir değişiklik olmadığını ifade eden kurt hoca, "2 Şubata kadar vakit var, o zamana kadar değerlendireceğiz" açıklamasında bulundu. Terim ayrıca, Onyekuru ve Sarrachi transferlerinden sonra yeni isimler katılacak mı sorusuna da "olabilir" yanıtını verdi.

Editör: Haber Merkezi