Galatasaray, Süper Lig'de şampiyonluğu averajla Beşiktaş'a kaptırdı. Teknik direktör Fatih Terim, başkan Mustafa Cengiz'e isim vermeden olay sözlerle yüklendi.

Terim, "Sezonun en ciddi döneminde hocalara söylenecek şey mi bunlar. Sonradan hırslandırmak için dedim gibi şeyler, bunları geçin. Bu yapılan büyük ayıptır" dedi.

Sarı kırmızılı takımın hocası, şu ifadeleri kullandı:

- Basınla ayrı uğraş, hakemlerle ayrı uğraş, TFF ile ayrı uğraş, bir de içeriyle uğraş. Bizim daha önce bitirmemiz gerekirdi bu işi. Bize çok ciddi yaralar verdiler. Sezon başından beri bakabiliriz. Herkese ve her şeye rağmen şampiyon olabilirdik.

- Eğer güçlü olmazsanız size herkes dokunur. Dokunulmaz olmak için güçlü olmak lazım. Galatasaray'ın her zaman güçlü olması lazım. Düşmanlarımız bile bildiğimiz şeyler ama içimizdekiler daha tehlikeli. Oyuncularımla gurur duyuyorum.

- (Mustafa Cengiz'in açıklamalarıyla ilgili olarak) Sezonun en ciddi döneminde hocalara söylenecek şey mi bunlar. Sonradan hırslandırmak için dedim gibi şeyler, bunları geçin. Bu yapılan büyük ayıptır.

- Galatasaray'a, hocasına, oyuncusuna kolay ilişilmemeli. Daha da iyi anlatacağım. Merak etmesinler. Benim abartmayacağımı, zaman zaman Galatasaray'ın hatrı için eksik söyleyeceğimi bilirler.

Editör: Haber Merkezi