Süper Lig’de ikinci yarı için kadro telaşı devam ederken beklentilerin altında kalan Galatasaray, ikinci yarıya formda bir giriş yapmak istiyor.

TÜRKİYE’DE SON GÜNLERİMİ YAŞIYORUM

Roma’dan kiralık olarak kadroya katılan Steven Nzonzi krizi gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Fransız oyuncunun yeterli verimi gösterememesi ve antrenmanlardaki disiplinsiz görüntüsü nedeniyle kadrodan çıkarılması uzun süre gündemde kalmıştı. Fransız basınına konuşan Nzonzi, yaşananların ciddi şeyler olmadığını ancak takım kötüye gidince günah keçisi ilan edildiğini söyledi. Telefoot’a röportaj veren Steven Nzonzi, “Büyük bir olasılıkla Türkiye’deki son günlerimi yaşıyorum. İşler iyi gitmediği zaman parmaklar bir oyuncuyu işaret eder. Ama yaşananlar ciddi şeyler değildi” ifadelerini kullandı.

İSPANYA VEYA İNGİLTERE OLABİLİR

Nzonzi Türkiye’deki oyuncu kalitesinin fena olmadığını ancak rekabetin düşük seviyede ilerlediğini belirtti. Rekabet anlamında İspanya ve İngiltere liglerindeki daha rekabetçi bir oyunun oynandığını ve Galatasaray’dan ayrıldığında önceliğinin bu ligler olacağını belirtti.  

Editör: Haber Merkezi