Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ( PFDK ) Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'e Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamalar için 4 maçlık ceza verdi. Verilen cezanın saat "19.05"te açıklanması ise Galatasaray'a yönelik bir mesajın verilmesi olarak algılandı. Ayrıca PFDK Terim'e verilen 4 maçlık cezanın yanısıra 19 bin TL para cezası da verdi.

19.05 'DE AÇIKLANDI

Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'e Kayserispor maçından sonra yaptığı açıklamalar sebebiyle 4 maçlık ceza ve 19 bin TL para cezası verildi. Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir'e ise 60 günlük hak mahrumiyeti cezası verildi. PFDK'nın verilen bu cezaları saat 19.05'de deklare etmesi ise yeni bir tartışma konusu doğurdu.

FENERBAHÇE MAÇINDA YOK

Geçen sezondan kalma 3 maçlık cezası nedeniyle ilk haftalarda kulübe de olmayan Terim, aldığı 4 haftalık ceza ile yine takımın başından uzak kalacak. Bunun bir diğer anlamı ise 6. haftada oyananacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Fatih Terim Galatasaray'ın başında sahada olamayacak. Sosyal medyada gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrası Galatasaraylı taraftarlar Terim'in arkasında dururken TFF ve PFDK ise ağır şekilde eleştirildi. 

Editör: Haber Merkezi