GEREKİRSE BEDEL ÖDERİZ

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş yenilgisinden sonra futbolcuları sert bir dille eleştirirken, kendisinin de kabahatli olduğunu söylemişti. Sarı kırmızılı takımın hocası, "Bir şeyleri değiştirmek istiyoruz ama maalesef olmuyor. Ben varken sorumlu benim. Bedel ödüyoruz, ödemeye de devam ederiz" demişti. Terim'in bu sözlerinin "İstifa edebileceği" mesajı olduğu ileri sürüldü.

OCAK AYINDA NEŞTER

FATİH Terim'in ocak ayında yapılacak ara transfer döneminde takımdan bazı futbolcuları gönderme kararı aldığı, ancak takımın yine de düzelmemesi, Avrupa'dan elenmesi, ligde şampiyonluk yarışından da kopması halinde istifasını masaya koyabileceği bildirildi. Özellikle kendisine yakın isimler tarafından yapılan eleştirilerden etkilendiği belirtilen Terim'in bu süreçte yerli oyunculara yöneleceği de bildirildi.

YABANCI REKORU KIRDI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ligdeki ilk 9 haftada yerli futbolcuya en az süre veren teknik adam oldu. Türk oyunculara en fazla süre veren takımın 4 bin 322 dakika ile Sivasspor olduğu görülürken, sarı kırmızılı ekip geride kalan 9 haftada yerli oyuncularına 1243 dakika süre verdi ve bu istatistikle son sırada yer aldı.

Editör: Haber Merkezi