Galatasaray'da böylesi daha önce hiç görülmemişti. Başkan, Arda Turan transferini veto etti, teknik direktör "Ben o cümleyi kurmazdım" diyerek başkana akıl verdi. Bu sözler el bombasının da pimini çekti

KULÜBÜ KİM YÖNETİYOR?

Galatasaray'da daha önce hiç yaşanmamış bir olay meydana geldi. Başkan Mustafa Cengiz'le teknik direktör Fatih Terim arasında medya üzerinden yaşanan tartışma "Kulübü kim yönetiyor?" sorusunu da gündeme getirdi. İkilinin Arda Turan'ın transferi konusunu bir araya gelip de konuşmak yerine farklı yerlerde basın açıklaması yapması el bombasının pimini çekti.

İŞTE O KONUŞMALAR

Başakşehir'de kadroya bile giremeyen 33 yaşındaki Arda Turan'ın Fatih Terim'in elini öpmesi, ardından evine de ziyarete gitmesi, döneceği iddialarının çıkmasına yol açmıştı. Ancak başkan Cengiz, "Arda Turan gündemimizde yok. Biz geçmişe değil geleceğe bakıyoruz" demişti. Bunun üzerine Terim de medya üzerinden "Ben o cümleyi kullanmazdım" diyerek başkana adeta akıl verdi.

ZAMAN NE GÖSTERECEK?

Fatih Terim ayrıca, "Bir oyuncu Galatasaray'a hizmet etmişse, giderken de para kazandırmışsa ben o cümleyi kullanmazdım. Zaman her şeyin ilacıdır" ifadelerini de kullandı. Karşılıklı bu konuşmaların ardından zamanın ne göstereceği merakla beklenmeye başladı. Başakşehir'in kamp kadrosuna da alınmayan Arda Turan, soğuk savaşa yol açarken, sessizliğini korumaya devam etti.