Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasından sonra kızı Buse Terim Bahçekapılı sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı

Buse Terim Bahçekapılı şunları söyledi:

Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz.

"Birimizden bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz"

Terim, Süper Lig'in 26. haftasında 0-0 berabere sonuçlanan Beşiktaş derbisinin oynanmasına, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) riski nedeniyle tepki göstermişti.

Türk futbolunda 50 senelik tecrübeye sahip olduğunu aktaran Terim, "Kimseyi kırmak, kimseyi üzmek niyetinde değilim ama doğruları da tabii ki söyleyeceğim. Bazıları söyleniyor, ben söylüyorum. Sağlığımız ve hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Bizim, oyuncuların ve sizlerin hayatı söz konusu. Burada akreditasyon sahibi 850 kişi var. Çok yakınız. Hani 1-1,5 metreden uzak duracaktık. Oyuncuların öpüşmesine mani olabilir misiniz? İmkanı yok. Hepimizin hayatı tehlikede. Ertelense, bütün futbolcuları evlerine yollasak, olacak herhangi bir hadiseden kimsenin gocunması gerekmiyor. Çünkü herkes kendisini hür iradesiyle virüsten koruyacak ama birimizden bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz. Top toplayıcı çocuklar da dahil" demişti.

Editör: Haber Merkezi