Galatasaray'da Arda Turan, başkanla hocanın arasını açtı. Arda'yı takımda görmek isteyen Terim'e, Cengiz 6 Kasım'daki sözlerini hatırlattı ve "Geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacağız!" dedi

FATİH TERİM'E İLK VETO

Galatasaray'da tepeden tırnağa her konuda tek yetkili Fatih Terim'di, yönetim bir dediğini iki etmemişti. Ama sezon başında yapılan yanlış transferler ve alınan kötü sonuçlardan sonra Terim'in elini öpen ve evine kadar gelen Arda Turan'ı geri almak istemesi ilk kez veto edilmesine yol açtı. Başkan Mustafa Cengiz ve yöneticiler Arda Turan'a kapıyı kapattı.

AYNI SÖZLERİ TEKRARLADI

Başkan Mustafa Cengiz, Arda Turan'la ilgilerinin olmadığını belirtirken, teknik direktör Fatih Terim'in 6 Kasım'da Real Madrid maçından sonra söylediği, "Artık transferde geçmişe değil, geleceğe yatırım yapacağız" sözünü hatırlattı ve "Geçmişe değil geleceğe yatırım yapmalıyız. Takıma uzun yıllar katkı sağlayıp sonrasında kazanç elde edebileceğimiz oyunculara yöneleceğiz" dedi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimin kesin tavrı karşısında teknik direktör Fatih Terim'in dönmesine söz verdiği Arda Turan konusunda ne yapacağı merak konusu oldu. Arda Turan, sezon sonuna kadar anlaşması bulunan Başakşehir'e de gideceğini bildirmiş, tesislerden eşyalarını bile toplamıştı. Hatta sarı kırmızılı kulüpten garanti para almayacağı, maç başına prim kazanacağı belirtilmişti.

Editör: Haber Merkezi