Şampiyonlar Ligi'nde oynanılan Brugge maçından sonra Ali Koç'a kısa bir cevap veren Fatih Terim, "Burası sicilin, paranın, nüfuzun, reklamın geçtiği yerler değil. Burada olmayanlarla ilgili konuşmayalım. Dönünce bakacağız, değerse yanıtını vereceğiz" açıklamasını yapmıştı. Terim'in açıklamalarının bu sözlerle sınırlı kalmayacağı ve sosyal medyadan paylaşacağı video ile sağlam bir cevap vermeye hazırlandığı öğrenildi. 

VİDEO HAZIRLIĞI

2 hafta sonra Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak derbide alınacak galibiyetin en iyi cevap olduğunu düşünen Fatih Terim, hazırlıklara başladı. Futbolcularla gereken konuşmaları yapan tecrübeli hoca, Galatasaray Fenerbahçe derbisini cezası nedeniyle locadan takip edecek. Yine de Terim bugüne kadar etkin bir şekilde kullandığı sosyal medya hesaplarından videolu bir yanıt vermeye hazırlanıyor. Daha öncede birçok kez video yayınlayan kurt hoca, milyonlarca kişiye ulaşabiliyor. Öte yandan Ali Koç'un Fatih Terim'e yönelik yaptığı açıklamadan sonra Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan'dan çok sert sözler gelmişti. 

ULTRASLAN TWİTTER'DAN PAYLAŞTI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray Club Brugge maçından önce Fatih Terim'e sarf ettiği sözler için UltrAslan'dan çok sert açıklamalar gelmişti. Tutkulu taraftar grubu resmi Twitter hesabından başlattığı tweet dizisi ile direkt Ali Koç'u hedef almış, paylaşılan tweetler kısa süre içierisinde milyonlarca etkileşim almıştı. 

Editör: Haber Merkezi