Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, önce Konyaspor maçını değerlendirdi, ardından da Cengiz'in kendisiyle ilgili açıklamalarını cevapladı

Fatih Terim şunları söyledi:

"Ligin ikinci yarısı için değişik bir Galatasaray izlettireceğimizi zaten söylemiştik. İstenilen her şeyi çok iyi yapan, iyi mücadele eden istekli Galatasaray vardı. Tüm oyuncularımı Galatasaray'a yakışır oyundan dolayı kutluyorum. Önemli bir deplasman, önemli bir üç puan. İyi oyunla bunu yaptık. Oyunumuzu daha da geliştirmeliyiz. Şu anda mükemmel diyemeyiz. Oyun içindeki istikrarı devam ettirmeli, 90 dakika bırakmadan oynayan Galatasaray olmalı. Zaman zaman tempomuz düşüyor. Bunlar doğru işler değil. Ama her geçen gün sahanın içinde oynadığından keyif alan bir Galatasaray grubu görüyorum. Futbolcularım bir iki gün izni hakettiler."

Terim, başkan Mustafa Cengiz'in Arda Turan'ın transfer edilmesini istemesi nedeniyle kendisi için yaptığı açıklamalarla ilgili de "50 seneye yakın Galatasaray'a emek veren, 50 seneyi aşkın Galatasaray'a gönül veren birisinin Galatasaraylılığından bahsediyoruz. Ben Cuma günü 19:05'te twit attım ve benim için orada kapandı" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi