Fenerbahçe'nin Konyaspor'a da yenilmesi, üstelik kaleye isabetli bir şut bile atamaması dün gecenin koronavirüs kadar konuşulan olayı oldu.
Sarı lacivertli takımın durumu ilginç yorumları da beraberinde getirdi.

Milliyet gazetesi yazarı Ediz Sırapınar, bugünkü yazısında "Fener'deki virüs koronadan da beter" başlığını kullandı ve "Umutsuz vaka" yorumunu yaptı.
Sırapınar, "Koca 45 dakikayı sıfır şut, sıfır gol beklentisi ve bir orta ile tamamlayan bu takımın taraftarına Allah sabır versin... Gerçekten ömür törpüsü... Yüzde 68’lik topa sahip olma ile soyunma odasına giden Fenerbahçe sadece yana oynuyor, sıkıştığında da geriye... İleri gitmek kimsenin aklına gelmiyor, ya da geliyor da beceremiyor... Bu işe yaramayan sistemdeki, futbol anlayışındaki ısrar niye?" diye sorduktan sonra şöyle devam etti:

"Maç kazanmasını veya kaybetmesini kendi inisiyatifinden çok rakiplerinin niyeti belirleyen Fenerbahçe, bu kadar kötü olduğu bir günde şansı da yanında bulmadı değil. İkinci yarıda Skubic ve Ömer Ali’nin atılmasıyla son 20 dakikayı dokuz kişi oynayan Konyaspor rakibine ayağa kalma fırsatını altın tepside sundu sunmasına da iki kişi fazla oynamanın avantajını bile kullanamayacak kadar bitik bir Fenerbahçe vardı sahada...

Fenerbahçe “üçüncü sınıf kıytırık futbolunu” bu kadar istikrarlı bir şekilde sürdürdükçe, bize de böyle eleştiride tekrar ve istikrar kalıyor ne yazık ki! İnanın liglerin ertelenmesine en çok Fenerbahçeli taraftarlar sevinecektir. Çünkü bu takımı sekiz hafta daha izlemek virüs kadar öldürücü olsa gerek..."
 

Editör: Haber Merkezi