Fenerbahçe, Süper Lig'de 2. hafta maçında Antalyaspor'u son dakikalardaki gollerle yendi. Maça penaltı tartışmaları damgasını vurdu. 

Karşılaşmanın ilk tehlikesi 1. dakikada Antalyaspor'dan geldi. Güray'ın sol çaprazdan vurduğu sert şutta kaleci Altay gole izin vermedi.

10. dakikada Antalyaspor bir kez daha gole yaklaştı. Fredy'nin gönderdiği topla defansın arkasına sarkan Ghacha'nın kaleci Altay'ın üzerinden aşırttığı top kaleyi bulmadı.

25. dakikada Fenerbahçe, Gustavo'nun vuruşunda filelere giden topa sevindi.  Ancak gol öncesi yapılan faul nedeniyle filelere giden top gol değeri kazanmadı.

43. dakikada sol kanattan gelişen Antalyaspor atağında yapılan orta sonrası Altay topu elinden kaçırdı. Topla buluşan Amilton'un vuruşunda Altay hatasını telafi etti.

56. dakikada Fenerbahçe mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Osayi Samuel'in altıpastan vurduğu şutta kaleci Boffin, topu kornere çeldi. Akabinde kullanlan koşe vuruşunda Antalya defansı topu çizgiden çıkardı.

85. dakikada Fenerbahçe, bir kez daha Boffin'i geçemedi. Szalai'nin yakın mesafeden vurduğu kafa vuruşunda tecrübeli kaleci topu kornere çeldi.

89. dakikada  Fenerbahçe Zajc ile 1-0 öne geçti.

Dakika 90+2. Fenerbahçe, Valencia'nın attığı golle skoru 2-0'a getirdi ve maçta bu skorla sona erdi.

Bu golden önce Fenerbahçe ceza alanındaki bir pozisyona Antalyasporlu futbolcular uzun süre penaltı itirazı yaptı. Hakem VAR kararıyla penaltı olmadığına hükmetti ve golü geçerli saydı. Fenerbahçe sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi