Başakşehir'den sezon başında Emre Belözoğlu'nu alan sarı lacivertli kulüp İrfan Can, Mahmut Tekdemir ve Visca'yı da istemişti. Son hedefin ise Gael Clichy olduğu öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Fenerbahçe, ocak ayındaki ara transfere hızlı girmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin transferdeki gözdesi yine Başakşehir'den. Sezon başında Emre Belözoğlu'nu alan Fenerbahçe, İrfan Can, Mahmut Tekdemir ve Visca'yı da istemişti. Sarı lacivertlilerin son hedefi ise sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan sol bek Gael Clichy olduğu belirtildi.

TAKAS DA MASADA

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda hareket edecek olan yönetimin Başakşehir'e sunmak üzere teklif hazırladığı, paranın yanı sıra takas önerisinin de yapılacağı ifade edildi. Sarı lacivertlilerin Clichy'nin yanı sıra diğer futbolcuları da almak için teklifte bulunacağı, ayrıca sportif direktör Comolli'nin yurt dışında arayışta olduğu bildirildi.

ALTERNATİF DURMİSİ

Sarı Lacivertliler'in Lazio'nun Danimarkalı sol beki Rıza Durmusi için de teklif yaptığı iddia edildi. İtalya'nın La Gazztta dello Sport’a konuşan Rıza Durmisi, “Benimle en çok ilgilenen takım Fenerbahçe. Pazarlıklar devam ediyor. Hem kulübümle hem de benimle görüştüler” dedi. Sarı lacivertli yönetimin Clichy'nin olmaması halinde bu futbolcuya yöneleceği belirtildi.
 

Editör: Haber Merkezi