Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ankaragücü'nü 2-1 yendikleri maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Koç'un açıklamaları şöyle:

- Ülke futbolunda yaşananlar, verilen kararlar, karar süreçleri, liyakat konusu gibi şeyler baştan aşağı gözden geçirilmeli. Herhalde Türk futbolunda konuştuktan 30 saniye sonra PFDK'ya sevk edilen ilk kişi Selahattin Bey'dir.

- Bize göre net bir kural hatası var. Konu ofsayt ama ofsayta gelmeden önce faul var. Maddelere istinaden hakemin gidip VAR'dan izlemesi lazım.

- Hakemlerden ek rapor isteyerek hatalar örtbas edilemez, edilmemelidir ki hatayı yapan 10 kere düşünsün. Sadece o değil hepsi düşünsün. Siz bunu yapan hakemi 3 gün sonra maça atıyorsunuz, diyorsunuz ki ben kural hatası falan dinlemem.

- Ali Koç diye hakem varmış, U19 maçımıza atanıyor, birileri Nihat Özdemir'e serzenişte bulunuyor ve MHK başkanını arayarak, 'Nedir bu rezalet, gereğini yapın' diyor ve gece yarısı 12:30'da atamaları yapan kişi görevden alınıyor. Bu ayıptır, utanç verici.

- Dost bildiğimiz insanların yaptığı açıklamalar, serzenişler, algılar... Ben bunu kabul etmiyorum. İnsanın 10 tane yüzü olmaz, 1 tane olur. Bizim yüzümüz bu. Belki kabul görmüyor, taraftarlarımızı tatmin etmiyor ama yüzümüz bu.

Editör: Haber Merkezi