Korona virüs pandemisi nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu tüm liglerin iptal edilmesine ve şampiyonun ilan edilmemesine karar verdiğini açıklamıştı. Bu süreçte parkelerden uzak kalan Fenerbahçe Beko ekibi de tüm vaktini takımını daha güçlü hale getirmek için harcadı.

Kadrosuna önemli yıldızları eklemenin yanı sıra, baş antrenör değişikliği ile de çok konuşulan takımda, taraftarın da yeni sezon beklentisi doğrudan şampiyonluk haline geldi. En büyük rakibi Anadolu Efes, kadrosunda neredeyse değişiklik yapmazken, Fenerbahçe’nin ise takımını baştan yaratması, ligdeki iddiasını somutlaştırmış oldu.

Fenerbahçe Beko Ekibinde Igor Kokoskov Devri

Kovid-19 salgını nedeniyle ülkede tüm basketbol ligleri uzun bir süre askıya alındı, ardından da beyaz sezon ilan edilerek tescile karar verildi. Bu süreçte ise sarı lacivertli takımın efsane Baş antrenörü Zeljko Obradovic, ülkesine dönüş yaparak, antrenörlüğe 1 yıl ara verdiğini açıkladı.

Avrupa’nın en iyi antrenörlerinden biri olan ve Sarı Kanarya ile de bir tarih yazan koçun aldığı kararın üzerine Fenerbahçe Beko için ise bir süre arayışın gerçekleşmesinin ardından, Igor Kokoskov ile anlaşmaya varıldı. Sporpas internet sayfasından en güncel Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı haberlerine ulaşabilirsiniz!

2020-2021 sezonuna Igor Kokoskov ile başlayan ve sıkı bir antrenman süreci geçiren Fenerbahçe Beko ekibi, bu kez rakiplerine ne kadar iddialı bir seneye başladığını da göstermiş oldu. Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı geçen sezonun aksine bu sezon çok daha iddialı maçları ortaya koymayı istiyor!

Fenerbahçe Beko Transferleri

Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Beko ekibi, yaz transfer sürecinin en çok konuşulan takımlarından biri oldu. Yapmış olduğu transferlerle sık sık gündem olan ve takımı adeta baştan yaratan sarı lacivertli yönetim, yaşamış olduğu tüm mali zorluklara rağmen yıldız isimleri renklerine bağlayarak son derece iddialı bir takım kurmayı da başardı.

Sarı lacivertli takımın 2020-2021 sezonu için hazırlıklarında transfer ettiği isimlerden biri ise İtalya’nın Dinamo Sassari ekibinden gelen Dyshawn Pierre oldu. Bu transferle gündemden düşmeyen Fenerbahçe Beko, Edgaras Ulanovas, Johnathan Hamilton, Danilo Barthel, Lorenzo Brown gibi yıldızları da kadroya dahil ederek, taraftarının gönlünü fethetti.

Pek çok oyuncusunda sakatlıklar nedeniyle verimlilik alamayan ve istediği verimi uzun süre elde edemeyen Fenerbahçe, uzun aranın ardından liglere son derece iddialı bir giriş yaptı. Obradovic’in ardından Kokoskov ile de bir tarih yazmak isteyen ekipte, hedef ise doğrudan şampiyon olarak belirlenmiş. Sporpas giriş için tıklayın