Fenerbahçe, taraftarlarına merakla beklenen golcü transferini açıkladı.

Sarı lacivertli kulüp, Avusturya'nın Salzburg takımının forveti Merhim Berisha'yı bonservisiyle birlikte aldığını duyurdu.

Yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

 “Ailemize hoş geldin Merhim Berisha” yazılı bir video ile transferi resmen duyurdu ve transferin detaylarına ilişkin bir açıklama yaptı. Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımından Alman forvet Mergim Berisha'yı bonservisiyle 4 yıllığına renklerine bağladı. Berisha'ya sarı-lacivert çubuklumuzla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe'ye hoş geldin Mergim Berisha!”

23 yaşındaki Berisha, geçen sezon Salzburg formasıyla çıktığı 42 maçta 22 gol atıp 14 asist yaptı. Berisha, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 6 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, Köln ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elindeki Max Meyer’i kadrosuna kattığını duyurdu. Fenerbahçe, 25 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Alman orta saha oyuncusu Max Meyer'i 2 yıllığına renklerine bağladı. Kendisine çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe'ye hoş geldin Max!” denildi.

Editör: Haber Merkezi