Fenerbahçe'nin bu sezon asist yükünü çeken isimler arasında yer alan Caner Erkin, Göztepe ve Karagümrük ile oynana maçlarda oyundan alınmasına tepki göstermişti. Ayrıca son maçlarda saha içinde bir hayli gergin olduğu görülen Caner Erkin, sakatlığı bulunmamasına rağmen Trabzonspor maçı kadrosuna dahil edilmedi. Fenerbahçeli taraftarlar Caner'in neden kadroya alınmadığını merak ederken flaş bir iddia ortaya atıldı.

'NAZIM SANGERE İLE KAVGA ETTİ'

Gazeteci Mustafa Çevik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Caner Erkin'in 2 gün önce gerçekleşen antrenmanda Nazım Sangare ile kavga ettiği için maç kadrosuna dahil edilmediğini ifade etti. Sosyal medya bu iddialarla çalkalanırken Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olaya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu.

Hürriyet Gazetesi muhabiri Süleyman Arat, Caner Erkin'in kadroya alınmamasına ilişkin olarak," Cumartesi antrenmanında banko oynamayacağını belli eden yelek verilmeyince işin rengini anlamıştı. Antrenman sonrası teknik heyetle sözlü küçük bir tartışma yaşayınca tesisin ön parkındaki otomobiline bindi ve evine gitti." bilgisini verdi. Arat, olayın ardından Teknik Direktör Erol Bulut'un Trabzonspor maçı kadrosunun açıklanmasını yetkililere ilettiğini ilettiğini ve Caner'in kafilede olmadığını kaydetti.

Editör: Haber Merkezi