Fenerbahçe'nin başkanvekili Semih Özsoy, Trabzonspor maçından sonra görevinden ayrılan Ersun Yanal ve teknik direktör arayışları ile ilgili olarak açıklamalar yaptı.
Özsoy'un açıklamaları şöyle:
- Şehitlerimiz var, üzüntülüyüz. Nur içinde yatsınlar, ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. 
- Veda gecesinde hocamıza teşekkür etmek istiyoruz. Görevden gittiği halde maça çıkarttığımız için eleştirilmiştik ama hocamız son ana kadar menfaatlerimiz için mücadele etti. Bu süreçte parayı gündeme getirmedi. Hiçbir zaman taleple karşılaşmadık. Kariyerinde, özel hayatında başarılar diliyoruz.
- Ersun Yanal koyu Fenerbahçeli. Biz Fenerbahçe yönetimi olarak ezber bozan bir hareket yaptık. Yollarımızı ayırdığımız hocamızla Trabzonspor maçına çıktık. Bu nedense Avrupa'da farklı, bizde farklı yorumlanıyor. Avrupa'da bir teknik adam, mevcut takımıyla, yeni sezon için anlaştığı takıma karşı maça çıkarken 'Ne kadar medeniler' deniyor. Biz yapınca eleştiriliyoruz.
- Çok daha net pozisyona sahiptik ama rövanşı alarak, başarılı olamadığımız, sonuna kadar takipçisi olamadığımız ligde teselli olarak Türkiye Kupası'nı almayı umuyoruz. Umut verici bir sonuç oldu.
- Bugünden itibaren hoca arayışımız başladı. En kısa sürede de sonuçlanacaktır. En kısa sürede adı konulacak.

Editör: Haber Merkezi