Fenerbahçe Denizlispor maçı canlı izlemek isteyenler saat 20.00'de ekranlarının başında olacak. Hakemin başlama düdüğüyle birlikte Fenerbahçe'nin şampiyonluktan vazgeçip vazgeçmediği de anlaşılacak. İşte Fenerbahçe Denizli canlı izle 

Fenerbahçe Denizlispor canlı izle taraftarium24

Fenerbahçe Denizlispor maçı bein sports hd 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Şampiyonluk potasından uzaklaşan Fenerbahçe için ya tamam ya devam maçı. Özellikle üst sıralardaki rakibi Trabzonspor'un da Gaziantep FK'ya puan kaybetmesinden sonra Fenerbahçe Denizlispor maçı bir kat daha önem kazandı. İnternet kullanıcıları da bu haberden sonra Fenerbahçe Denizli maçı için taraftarium24 ve netspor tv gibi sitelerin linklerini aramaya başladı. 

Fenerbahçe Denizlispor canlı şifresiz izle taraftarium24 link

Fenerbahçe Denizlispor ilk 11'ler

Fenerbahçe'niin kader maçında Kadıköy 11'i açıklandı. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında son dakikada bulduğu golle 1 puanı son anda hanesine yazdıran Fenerbahçe ve iyi başladığı ligde şu günlerde zor zamanlar geçiren Denizlispor'un ilk 11'leri şu şekilde

Fenerbahçe XI: Altay, Isla, Serdar, Gustavo, Hasan Ali, Tolgay, Ozan, Mehmet Ekici, Ferdi, Kruse, Muriqi.

Denizlispor XI: Adam, Zeki, Mustafa, Oğuz, Olcay, Murawski, Aissati, Recep, Barrow, Rodallega, Estupinan.

Fenerbahçe'yi Emre ve Volkan hazırladı

Geçtiğimiz günlerde kendi evinde Galatasaray'a yenilerek bir tarihe son veren Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile yollar ayrılmış tecrübeli hoca hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupası maçında Fenerahçe ile son kez çıktığı Trabzonspor karşısında da mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Yanal kulüple olan bağlantısını kestikten sonra ise antrenmanlarda takımın başında eski kaleci Volkan Demirel ve hala aktif olarak Sarı Lacivertlilerde forma giyen 39 yaşındaki Emre Belözoğlu yer aldı. İkili futbolculara teknik ve taktik kurgular yaptırırken herkese kendine gelmesi yönünde de uyarılarda bulundu. 

Fenerbahçe Denizlispor canlı şifresiz izle taraftarium24 link

Abdullah Avcı Fenerbahçe için doğru isim mi?

Fenerbaçhe yönetimi alınan kötü sonuçlardan sonra Ersun Yanal'la yolları ayırdı. Lig'de zirve yarışının bir tık uzağında kalan Fenerbahçe yeni hoca arayışının içine girdi. Yanal'la yolların ayrılmasından sonra Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için birçok teknik adamın ismi geçti. Bu isimlerden Erol Bulut ve Abdullah Avcı ön plana çıktı. Dün haber sitelerinde yayılan son dakika bilgisine göre ise Abdullah Avcı ile prensipte anlaşıldı. Emre Belözoğlu'nun Başakşehir'den de tanıdığı Avcı için taraftarlar ise iki arada bir derede kaldı. Başarısız sonuçlardan sonra Beşiktaş'tan ayrılarak bir süredir kafa dinleyen Avcı'nın sarı lacivertliler için yararlı olup olamayacağı ise tartışma konusu. 
 

Editör: Haber Merkezi