Milyonlarca taraftarın sabırsızlıkla beklediği Fenerbahçe Galatasaray maçı geldi çattı. Kadıköy'de oynanacak dev derbi için taraftarlar çok öncesinden bugüne hazırlanmıştı. İşte Fenerbahçe Galatasaray maçı için haberi okuyun

Dünya'nın sayılı, Türkiye'nin ise 1 numaralı derbisi olarak kabul edilen Fenerbahçe Galatsaray mücadelesi için artık sadece hakemin başlama düdüğü bekleniliyor. Lig'e iyi başlayan Fenerbahçe, son haftalarda istediği sonuçlara ulaşamadı. Galatasaray ise son 6 lig maçından galibiyetle ayrılarak rakiplerine göz dağı verdi. Bakalım bu ebedi dostluk ancak ezeli rekabetin sonucu ne olacak? Fenerbahçe galatasaray link için devam edin

Fenerbahçe Galatasaray canlı izle

Fenerbahçe Galatasaray canlı izle

Fenerbahçe Galatasaray canlı izlemek için dünyanın dört bir yanından insanlar televizyonlarının başına çoktan kuruldu bile. Hakemin başlama düdüğünün çalmasıyla ülkede hayat duracak, her şey unutulacak. Acaba Galatasaray yıllardır Kadıköy'de yenemediği Fenerbahçe'yi yenebilecek mi? yoksa Fenerbahçe, yakaladığı rekoru devam ettirebilecek mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı izleyenler bunu öğrenebilecek.

Galatasaray'da ilginç kadro

Sarı Kırmızılılar, Fenerbahçe deplasmanına ilginç bir kadroyla çıkıyor. Orta sahanın kilit ismi Lemina'nın yokluğunda Terim, Belhanda, Seri ve Ömer üçlüsüyle maça başlayacak. İleri hatta ise son dönemlerin formda ismi Adem Büyük yerine Kolombiyalı yıldız Falcao görev yapacak. Öte yandan kanatlarda ise Feghouli ve ara transfer sezonunda yeniden takıma katılan Onyekuru forma giyecek. 

50 bin taraftarın izleyeceği Galatasaray Fenerbahçe maçı için artık nefesler tutuldu. Kadıköy adeta bayram yerine döndü. Maç öncesinde taraftarlar derbi atmosferinde stadyuma geldiler. Havanın güzel olması da Fenerbahçe Galatasaray maçına olan ilgiyi artırdı.

Fenerbahçe Galatasaray canlı izle

Ersun Yanal için son tango

Fenerbahçe Galatasaray maçı için Fatih Terim'in kredisi yüksek ancak aynı durum Fenerbahçe'nin teknik direktörü Ersun yanal için geçerli değil. Yanal, olası bir Galatasaray galibiyetinde teknik direktörlük koltuğundan olabilir. Hafta arasında çokça konuşulan bu konu için Fenerbahçe cephesi ise sessizliğini koruyor. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu'da Galatasaray'ın puan kaybetmesi sürpriz olmaz ancak Fenerbahçe kaybederse deprem etkisi yaratır yorumunda bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi