Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, kendilerine edilen küfürlerden şikayetçi olmuştu

Terim,  “Maçla ilgili konuşmadan başka şeylerle ilgili konuşalım. Seyircisiz oynadığımızı biliyoruz ama bayağı seyirci var. Takımımıza çıkarken küfürler.. Galatasaraylı futbolculara, hocalara küfür.. Kimsenin hakkı yok. Maçı seyircisiz biliyorduk; ancak maalesef seyirci var. Localar dolu. Çalışanlarımıza, yardımcılarımıza küfürler. Hepsini tespit ediyoruz. Birileri yardımcı oluyor Federasyon’dan. Önce onu bir halledelim. Çünkü seyircisiz bir ortam varken almıştık. Seyirci yokken bu kadar Galatasaray hocasına oyunculara küfürler. 6222 diye bir şey var ki Galatasaray dün bakanlığa valiliğe resmi olarak müracaat etmiştir. Buna rağmen bu kadar küfür… Röportaja gelen bir süre hakaret dinliyor. Maçın neyini konuşacağız” demişti.

Terim, bu kez de harekete geçti. Sarı kırmızılı takımın hocasının avukatı Rezan Epözdemir  “Görüntüler gelince, yapacağımız tespitler ışığında ilgililer hakkında hem 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun hem de genel hükümlere göre Başsavcılık nezdinde şikâyet hakkımızı kullanacağız” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi