Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında deplasmanda beraberliği son anda kurtardı.
Vedat Muriç'le 35. dakikada öne geçen sarı lacivertli takım ikinci yarıda Amilton ve Hakan Özmert'in gollerine engel olamadı.
Beraberliği 90+6'da Miha Zajc kurtardı.
Cezalı olduğu için maçı locadan izleyen teknik direktör Ersun Yanal'ın yerine saha kenarından takımı yönetecen antrenör Recep Karatepe, maçtan sonra ilginç açıklamalarda bulundu. Karatepe şöyle konuştu:
"Öncelikle 2 gündür aldığımız kötü haberler, şehitlerimizin vefatı; onlara rahmet diliyorum, yaralılara acil şifalar diliyorum. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Umarım bunlar son olur. Kalanlara sabır diliyorum, ailelerine, sevdiklerine sabırlar diliyorum. Bizim 2-3 haftadır kaybettiğimiz puanlar var. Bunların genel nedeni, malum nedenleri herkes tarafından biliniyor. İster istemez o ritmi yakalayamadık. İkinci yarıya başladığımızda kazandığımız maçlar var. Ama daha sonra gelen malum nedenlerden dolayı ayarlarımız bozuldu ve ritmimizi bulamadık. Daha sonra bazı mağlubiyetler aldık. Bu takım da sezon sonuna kadar gerekli mücadeleyi gösterecek. Önümüzde Türkiye Kupası maçı var. En iyi şekilde oraya hazırlanacak ve devam edecektir."

Editör: Haber Merkezi