Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilen Vitor Pereira, İstanbul'a geldi

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Portekiz'den kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Pereira ile yardımcılarını, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki karşıladı.

Portekizli teknik adam, yarın yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası'nda bulunan tesislerde yapılacak antrenmanda takımın başında yer alacak.

"Fenerbahçe'ye döndüğüm için çok gururluyum"
Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen Vitor Pereira, sarı-lacivertli takıma döndüğü için çok gururlu olduğunu söyledi.

Portekizli teknik adam, FB TV'ye yaptığı açıklamada, "Evime dönmüş gibi hissediyorum. Gerçekten Fenerbahçe'ye döndüğüm için çok gururluyum. Bu kulüpte tekrar çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulübü ve taraftarları her zaman kalbimde tuttum. Kariyerimdeki en ateşli taraftar kitlesi diyebilirim. Burada olmak benim için gerçek anlamda bir gurur." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımda 2015-2016 sezonunda da görev yaptığını ancak lig şampiyonluğuna ulaşamadıklarını hatırlatan Pereira, "Bu yüzden Fenerbahçe'ye bu hikayeyi tamamlamaya geldim. İnanıyorum ki birlikte çalışırsak bunu başarabiliriz. Aynı zamanda başkanımız Ali Koç'a da bana ve ekibime güvendiği için teşekkür etmek istiyorum. Eğer birlikte çalışırsak sezon sonunda eminim ki bu kulübün istediği şampiyonluğu kutlayabiliriz." diye konuştu.