İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe son saniye üçlüğüyle şampiyon oldu, Aziz Yıldırım'ın sevinci gündem oldu

Fenerbahçe son saniye üçlüğüyle şampiyon oldu, Aziz Yıldırım'ın sevinci gündem oldu

Basketbol Süper Ligi final serisinin dördüncü maçında Beşiktaş'ı 77-75 mağlup eden Fenerbahçe Beko, seriyi 3-1 kazanarak üst üste üçüncü, toplamda ise 13. şampiyonluğunu elde etti. Son saniyede gelen basketin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın tribündeki coşkulu kutlaması dikkat çekti.

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi play-off final serisinin dördüncü maçında Beşiktaş'ı son saniyelerde bulduğu üçlükle 77-75 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-lacivertliler bu sonuçla seriyi 3-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Şampiyonluk son saniyede geldi

Final serisinin dördüncü karşılaşmasında Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçe Beko, ilk yarısını geride kapattığı mücadelede son bölümde üstünlüğü ele geçirdi. Son saniyelerde kaydedilen kritik üçlük, sarı-lacivertli ekibe hem galibiyeti hem de şampiyonluğu getirdi.

Üst üste üçüncü kez zirvede

Fenerbahçe Beko, elde ettiği bu başarıyla Basketbol Süper Ligi'nde üst üste üçüncü kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Sarı-lacivertliler ayrıca lig tarihindeki 13. şampiyonluğunu kazanarak başarı hanesine bir kupa daha ekledi.

Aziz Yıldırım'ın sevinci kameralara yansıdı

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerde büyük coşku yaşandı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kızı ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte son saniye basketinin ardından büyük sevinç yaşadı. O anlar tribünlerde ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Taraftarlardan yoğun ilgi

Şampiyonluğun kesinleşmesiyle birlikte sarı-lacivertli taraftarlar büyük sevinç yaşarken, Aziz Yıldırım'ın kutlama görüntüleri de kısa sürede gündem oldu. Fenerbahçe camiası sezonu bir kez daha kupayla tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.