Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Victor Moses performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Hücuma katkı anlamında sınıfta kalan Moses, 12 haftada oynadığı 5 maçta sadece 1 gol atarken, 1 de asist yaptı.

Nijeryalı futbolcu, sakatlığı nedeniyle ise 7 maçta forma giyemedi. Sahada henüz yeterince hazır bir görüntü sergilemeyen 28 yaşındaki futbolcu, beklentilerin oldukça uzağında kaldı. Ligin ilk haftasında 1 gol, 1 asistle skora katkı sağlayan Victor Moses, Gaziantep FK maçında yaşadığı sakatlığının ardından oynadığı son 5 haftada skora katkı sağlayamadı.

HÜCUMDA ETKİSİZ KALDI

Fenerbahçe’ye İngiliz ekibi Chelsea’den kiralanan Moses, hücum organizasyonlarında da başarısız oldu. 19 başarılı dribling, 28 başarılı atak organizasyonları, 3 şut pası ve 13 şutla takımında en alt sırada yer alan 28 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla 429 dakika sahada kaldı.

SEZON SONUNDA YOLLAR AYRILACAK!

Teknik heyet de ünlü futbolcunun performansı nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Yönetim de yıldız futbolcunun performansından memnun değil. Sarı-lacivertlilerin yüksek yıllık ücret alan oyuncularından olan Nijeryalı futbolcu, Chelsea’den 2 yıllığına kiralanmıştı. Kanarya, Victor Moses ile sezon sonunda yollarını ayıracak.

Editör: Haber Merkezi