İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi SPOR Fenerbahçe’de Edson Alvarez kararı: Satın alma opsiyonu kullanılmayacak

Fenerbahçe’de Edson Alvarez kararı: Satın alma opsiyonu kullanılmayacak

Fenerbahçe’de Edson Alvarez için ayrılık iddiası gündemde. Yönetimin 22 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacağı öne sürüldü.

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına ilişkin çalışmalar sürerken, takımdan ayrılması beklenen ilk isimle ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertli yönetimin, sezon performansı ve sakatlık durumu doğrultusunda bazı oyuncular hakkında karar aldığı belirtiliyor.

İddialara göre, Meksikalı futbolcu Edson Alvarez’in sezon sonunda takımdan ayrılması planlanıyor. Sakatlık nedeniyle uzun süre forma giyemeyen oyuncunun, beklenen katkıyı sağlayamadığı değerlendirmesi yapıldı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 17 karşılaşmada görev alan Alvarez, 1 asistlik performans sergiledi.

West Ham United’a geri dönecek

Haberde yer alan bilgilere göre, Alvarez’in kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte kulübü West Ham United’a geri dönmesi bekleniyor. Oyuncunun geleceğiyle ilgili nihai kararın sezon sonunda netlik kazanacağı ifade ediliyor.

Sözcü’nün haberine göre Fenerbahçe yönetimi, Alvarez için belirlenen 22 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama yönünde karar aldı. Bu gelişmenin ardından oyuncunun sarı-lacivertli takımdaki kariyerinin sona ermesi öngörülüyor.

Kadro yapılanması sürüyor

Fenerbahçe’de yönetimin yeni sezon öncesi kadro planlaması kapsamında benzer kararları diğer oyuncular için de değerlendirebileceği belirtiliyor. Teknik ve idari ekibin, performans ve maliyet dengesi doğrultusunda hareket ettiği ifade ediliyor.