Kadrolarını takviyelerle güçlendirmek isteyen kulüpler ikinci yarıya güçlü girmek için transferde yeni isimleri kadrosuna dâhil etmeye devam ediyor.

ZİRVEDEN UZAK KALMAK İSTEMİYOR

Şampiyonluk yarışında puan kayıplarıyla ilk yarıyı zirvenin uzağında kapatan Galatasaray ve son haftalardaki çıkışıyla şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelen Fenerbahçe arasında rekabet sadece sıralamada değil transferde de yaşanıyor. Son olarak Eintracht Frankfurt oyuncusu Simon Falette’yi kadrosuna katan Fenerbahçe’de Göztepe’nin yetenekli stoperi Alpaslan Öztürk için girişimler sürerken bir hamle de Galatasaray’dan geldi.

GALATASARAY’DAN HAMLE GELDİ

Mali kriz içerisindeki Fenerbahçe Alpaslan Öztürk için ısrarlarını sürdürürken Fenerbahçe’den gelen kiralık teklifini reddeden Göztepe yönetiminin olumsuz geri dönüş yaptığı öğrenildi.  Savunmadaki performansıyla göz dolduran oyuncu için son hamle Galatasaray’dan geldi. Galatasaray yönetiminin teklifini belirtmesinin ardından Göztepe başkanı Mehmet Sepil’in teknik direktör İlhan Palut ile toplantı yapıp karar vereceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi