Fenerbahçe’de bir yandan harcama limiti ve kaynak oluşturma problemleri yaşanırken bir yandan ikinci yarıda şampiyonluk iddialarını devam ettirmek için transfer çalışmaları devam ediyor.

KAMP KADROSUNA ALINMADI

Futbol dünyasında oyunculara ödediği paralarla transfer pazarını değiştiren ve yıldız oyuncuların uğrak yeri haline gelen Çin ligi, ara transfer dönemine girilirken birçok Türkiye kulübünün takip ettiği bir lig. Fenerbahçe ise Çin’in Tianhai takımında forma giyen Alan Carvalho için transfer çalışmalarına başladı. Oyuncuyu geçen yaz dönemi de takibe alan Fenerbahçe, transferden olumlu geri dönüş alamamıştı. Çin basını, Tianhai Teknik Direktörü, Xueyu Liu’nun oyuncuyu kamp kadrosunda düşünmediğini, Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe’ye çok yakın olduğunu yazdı.

GOLE ÇOK YAKIN

Çin ekibi Tianjin Tianhai’de başarılı bir performans sergilemese de yetenekli bir oyuncu olduğu bilinen Carvalho’nun Salzburg kariyeri oldukça başarılı. Salzburg’da forma giydiği dönemde 129 maçta görev alan oyuncunun 93 gol ve 36 asisti bulunuyor. Hücum bölgesinde birçok alanda oynayabilen oyuncu, forvet ve kanat bölgelerindeki etkinliğiyle biliniyor.

Editör: Haber Merkezi