Teknik Direktör Ersun Yanal, yardımcılarıyla birlikte eksik bölgelere gelebilecek isimleri belirledi. İlk yarıdaki oyunu ve takımı tekrar inceleyen teknik ekip, sol bek pozisyonu üzerinde araştırmalarını yoğunlaştırdı.

KOLAROV 1 YIL DAHA ROMA'DA

Hasan Ali Kaldırım’ın sakatlığı sebebiyle sol bek arayışına giren Fenerbahçe, Roma’lı yıldız Kolarov’u gündemine almıştı. Ancak Fenerbahçe, oyuncunun 1 yıl daha Roma’ya imza atmasıyla bu bölge için arayışlarını tekrar hızlandırdı. Sol bekte Dirar ve Isla’yı deneyen Yanal hücumda değilse de savunmada sıkıntılar yaşamıştı. Sol bek mevkisine hem hücumda katkı verecek hem de defansif kabiliyeti yüksek bir oyuncu bakan Fenerbahçe, Milan forması giyen Ricardo Rodriguez ile fiyat konusunda anlaşmaya çalışıyor.

ARADIĞINI İNGİLTERE’DE BULDU

Sol bek bölgesi üzerine detaylı araştırmalar yapan ve adaları izlemeye alan teknik ekip birçok oyuncuyla görüşmeleri sürdürürken İngiltere basını Fenerbahçe’nin, Manchester United altyapısından yetişen ve şu anda İngiltere Championship Ligi kulüplerinden Reading FC forması giyen Tyler Blackett ile ilgilendiğini belirtti. Oyuncunun hem İngiltere çıkışlı olması ve oldukça genç yaşı transfer ihtimallerini güçlendiriyor.