1992 senesinde Galatasaray'da forma giymeye başlayan ve milli takım oyuncusu olan eski futbolcu Hakan Şükür, geçtiğimiz günlerde youtube kanalı açarak youtuber oldu. 2011 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi'nden milletvekili adayı olan ve milletvekili seçilen Şükür, genç yaşlarından beri irtibat halinde olduğu Gülen Cemaati'nden hiç ayrılmayarak örgütün terör faaliyetlerine de destek olmuştu. 

KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin toplanması kararının ardından ABD'ye kaçan Şükür burada hayatını lüks bir şekilde sürdürmeye de devam etti. Kırmızı bültenle aranan ve FETÖ'ya maddi anlamda destek vermesinden dolayı mal varlıklarına ve madalyalarına el konulan Şükür, sosyal medyada daha aktif olma kararı alarak youtube kanalı açtı. Açtığı kanalda hakkındaki iddialara da yanıt veren Şükür, kendi için yapılan yorumları anlamsız bulduğunu belirtti.

FUTBOL YORUMCULUĞU YAPIYOR

Eşiyle beraber youtube kanalı açtıklarını ve şu an hazırlık aşamasında olduklarını belirten Şükür, şimdiden 17 bin takipçiye ulaştı. Kanalında futbol yorumculuğu yapan Şükür'ün attığı videolara, youtube kullanıcıları tarafından da birçok yorum yapılıyor.

Editör: Haber Merkezi