Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Trabzonspor'a 3-1 yenilerek elendiği maça kulübedeyken kırmızı kart gören Emre Belözoğlu damgasını vurdu.

Emre Belözoğlu, Serdar Aziz’in bir pozisyonda yerde kalmasının ardından hakem Cüneyt Çakır’a tepki göstermiş, bu itirazlar sonrasında Belözoğlu kırmızı kart görmüştü.

Gösterdiği tepki sonrasında sarı kart gören Belözoğlu itirazlarına devam edince ikinci sarı karttan kırmızı görerek sahadan atılmıştı.

Trabzonspor'un golcüsü Alexander Sörloth ise Emre Belözoğlu'na tepki olarak 'sus' işareti yapmış ve ardından sarı kart görmüştü. İki futbolcu arasında da tartışma çıkmıştı.

Sörloth, Norveç'in VG gazetesine açıklamalarda bulunurken "Konuşarak kavga çıkartmaya çalıştı. Beni biraz rahatsız etti. Ben de ondan susmasını istedim. Fenerbahçe'yi yenmek harika bir his. Bizim için en büyük rekabetlerden birisi ve orada galip gelmek kesinlikle harika bir şey. Takım arkadaşlarım süperdi, bana çok iyi servisler yaptılar" dedi.

Gazete, Sörloth'un babası Goran Sörloth'un sözlerine de yer verdi.

Bir dönem Türkiye'de futbol oynayan ve Bursaspor forması giyen Goran Sörloth, "Emre Belözoğlu, büyük ihtimalle Fenerbahçe'nin en çok nefret edilen kişisi. Susmasını bilmiyor'' diye konuştu.
 

Editör: Haber Merkezi