Fenerbahçe'de teknik direktör arayışlarında çarpıcı gelişmeler yaşanıyor.

Sarı lacivertlilerin sabah saatlerinde Portekizli teknik adam Fonseca ile anlaştığı ileri sürülmüştü. Ancak anlaşma gerçekleşmedi. Fonseca'nın menajerliğini yapan şirketin de anlaşma olmadığını açıkladığı belirtildi.

Bunun üzerine başkan Ali Koç'un İsviçre Milli Takımı'nı çalıştıran Vladimir Petkovic ile görüşüp, prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi.

Ali Koç'un bizzat görüştüğü ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Petkovic'in, Fransa maçından sonra resmi olarak açıklanması bekleniyordu. 

Ancak İsviçre'nin penaltılara giden mücadeleyi kazanarak Fransa'yı safdışı bırakmasının ve çeyrek finale çıkmasının süreci uzattığı ortaya çıktı.

Çeyrek finalde İspanya ile kozlarını paylaşacak olan İsviçre'nin, EURO 2020'ye veda etmesinin ardından Fenerbahçe'nin de Petkovic ile son pürüzleri halledeceği ve takımın başına getireceği belirtiliyor.

Fonseca, Bjelica, Rafael Benitez gibi isimlere göre Petkovic'in maliyetinin daha düşük olması bekleniyor. Son olarak Fonseca'nın, yıllık 6 milyon euroluk maaş beklentisi olduğu konuşulmuştu. Ancak sarı-lacivertlilerin, Boşnak teknik adam Petkovic'e yıllık 2 milyon euro civarı ödeme yapacağı kaydediliyor.

Editör: Haber Merkezi