Beşiktaş'ın Karagümrük ile oynadığı maçtan sonra soyunma odası koridorlarında çıkan olaylar nedeniyle müsabakanın temsilci raporlarının Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'na ulaştığı belirtildi.

Galatasaray Kulübü de bu konuda açıklama yaptı. Sarı kırmızılı kulübün taraftar grubu Ultraaslan Rosier ve Ghezzal'e ceza verilmesini gerektiği yönünde TFF'ye çağrıda bulunmuştu.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay da bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Günay, "Dün akşam Vodafone Arena’da maç bitiminde yaşanan ve spor ruhuna yakışmayan olaylar bizleri de üzdü. Sonuç ne olursa olsun fiziki müdahalenin izahı olamaz. Yapılacak soruşturma ve sonuçlarının yakın takipçisi olacağız. Bu tür olayların sahalardan silinmesi en büyük dileğimizdir" dedi.

Maçın temsilci raporları da TFF Hukuk Muşavirliği'ne ulaştı. Üç temsilcinin raporlarını inceleyen müşavirlik, karşılaşmanın  ardından koridorlarda yaşanan olaylar üzerine yayıncı kuruluşa yazı yazarak ilgili kamera görüntülerini istedi. 

Bazı futbolcu ve kulüp görevlilerinin müsabaka temsilcilerinin raporlarında yer aldığı öğrenildi

Hukuk Müşavirliği bu görüntüleri temsilci raporuyla birlikte inceleyerek temsilci raporları eşliğinde yarın sevk işlemini gerçekleştirecek. 

Bu arada yaşanan olaylar esnasında siyah beyazlı takımın golcüsü Cenk Tosun'un eski Beşiktaşlı Roco'nun eşine küfür ettiği iddia edildi. Cenk Tosun'la birlikte Aboubakar'ın da olaylara karışması bu futbolcuları sevk tehlikesiyle karşı karşıya bırakmış oldu. 

Beşiktaş’ın Fatih Karagümrük’ü konuk ettiği maçın ardından stat koridorunda arbede yaşanmış; mücadele sonrası Ghezzal’ın menajeri Hakan Korkmaz ile Fatih Karagümrüklü futbolcu Ndao arasında gerginlik çıkmıştı.

Hakan Korkmaz ile Ndao arasında çıkan gerginlik sonrası iki tarafı ayırmak için araya Karagümrüklü Koray Altınay girmiş; Ndao’nun Hakan Korkmaz’dan şikayetçi olmasının ardından, Korkmaz polisler tarafından gözaltına alınmıştı.
 

Editör: Haber Merkezi