Galatasaray Beşiktaş canlı izlemek için sabırsızlanan taraftarlar maç saatinin bir an önce yaklaşmasını istiyor. Şampiyonluk yolunda büyük bir öneme sahip Galatasaray Beşiktaş maçı beinsports hd 1 kanalından canlı izlenebilecek. Web üzerinden izlemek isteyen kullanıcılar ise canlı yayın maç linki arayışlarını sürdürüyor. Galatasaray Beşiktaş maçı canlı izlemek için haberin devamını okuyun.

"Serkan Korkmaz A Spor'da neden yok? Serkan Korkmaz A Spor'dan istifa mı etti" HABERİNİ OKUYUN

Galatasaray Beşiktaş canlı izle

Bein sports hd 1 kanalında pazar derbisi keyfi tüm Türkiye'yi bekliyor. Süper lig'in şampiyonu için kritik öneme sahip maç koronavirüsün gerisinde kalsa da taraftarlar büyük bir sabırsızlıkla maç saatinin gelmesini bekliyor. Seyircisiz şekilde oynananacak Galatasaray Beşiktaş maçı bein sports 1 hd ekranlarında olacak. Kaçak bir şekilde bu maçı izlemek isteyenler ise Galatasaray Beşiktaş taraftarium24 canlı izle, Galatasaray Beşiktaş netspor tv izle ya da GS BJK iptv gibi yayınları araştırıyor.

Galatasaray Beşiktaş canlı izle şifresiz izle bein sports hd 1 netspor tv link

Galatasaray Beşiktaş ilk 11'ler

Galatasaray ilk 11: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Falcao

Beşiktaş ilk 11: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Caner, Atiba, Elneny, Boyd, Nkoudou, Boateng, Burak.

Maçlar şifresiz mi bein sports şifresiz mi?

Dünya genelinde 5 binden fazla kişinin ölmesine, 120 binden fazla kişinin de yakalanmasına yol açan koronavirüs salgını futbol sektörünü de baltaladı. Avrupa'da neredeyse oynanan maç yok. Çin'den sonra en büyük darbeyi yiyen İtalya'da hayat durma noktasına geldi. Almanya ligleri erteledi. Leicester City'deki 3 oyuncunun korona şüphesi ve son olarak Arsenal çalıştırıcısı Arteta'daki korona tespiti de İngiltere Premier ligini erteletti. Türkiye'de ise maçların seyircisiz oynanmasına karar verildi. Bu kararın ardından yayıncı kuruluşlar maçları şifresiz evlere taşıyacağını açıkladı. Yaşanan gelişmelerden sonra gözler Türkiye'ye çevrildi. Bein sports şifresiz maç verecek mi? Süper lig şifresiz olacak mı? soruları gündemi meşgul etti. Özellikle Galatasaray Beşiktaş şifresiz mi olacak? sorusu çokça araştırılıyor. 

Bein sports şifresiz canlı yayın ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Dün oynanan Konyaspor Fenerbahçe maçı şifresiz bir şekilde ekranlara gelmedi. Oynanmaya devam edecek maçların da şifresiz ekranlara gelmeyeceği düşünülüyor ancak ünlü spor yazarı Serdar Ali Çelikler, Bein sports şifresiz maç için hazırlık yaptığını ve kısa süre içerisinde bu olayın gerçekleşeceğini hatırlattı. Öte yandan Spor Bakanlığı'nın da şifresiz maç yayını için devrede olduğu bildirildi. 

Zirve ana baba günü

Son yıllardaki en büyük süper lig çekişmesi bu sene yaşanıyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş yarıştan bir nebze uzak kalsa da 4 takım kıyasıya bir şampiyonluk yarışı içerisinde. Özellikle bu hafta oynanacak maçlar ile belki de şampiyonluk düğümü çözülecek. Lider Trabzonspor (52), ikinci Başakşehir'i (52) konuk ediyor. 3. Galatasaray ( 49) ise 6. Beşiktaş'ı (43). Galatasaray'ın Beşiktaş'ı yenmesi demek şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu gösterecek. Beşiktaş'ın olası bir deplasman zaferi ise şampiyonluk yarışına tekrardan sokacak. Bilhassa fikstür avantajı düşünülürse siyah beyazlı takımın şampiyonluk yolunda ciddi artıları var. Zirveyi yakından ilgilendiren Trabzonspor Başakşehir maçı ise sürprizlere açık. Performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Trabzonspor, son yıllarda istikrarlı çizgisini bozmayan Başakşehir karşısında bakalım ne yapacak?

Galatasaray Beşiktaş canlı izle şifresiz izle bein sports hd 1 netspor tv link

Korona tehdidi futbolcuları da vurdu

Galatasaray Beşiktaş maçı bugün 19 da başlıyor ama hem kulüplerin sosyal medya hesapları olsun hem de taraftarların atışmaları olsun derbi maçı çoktan başladı. Özellikle koronavirüs salgınının Türkiye'de vaka sayısını 6'ya çıkarmasından sonra maçların seyircisiz oynanmasına karar verildi. Ancak alınan bu karardan sonra maçların iptal edilmemesi bazı futbolcuların tepkisine neden oldu. Trabzonspor'da Obi Mikel, can sağlığını düşündüğü için Başakşehir karşısında forma giymek istemediğini yönetime iletti. Mikel'in bu kararına Falcao'dan destek geldi. Seni anlıyor ve katılıyorum diyen Falcao'dan sonra Muslera da açıklama yaptı. Tecrübeli file bekçisi Muslera da taraftarların sağlıkları kadar futbolcuların sağlıklarının da önemli olduğuna dikkat çekti. 

Editör: Haber Merkezi