Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınının Türkiye'de de görülmesinden sonra spor müsabakalarının oynanıp oyanmayacağı tartışma konusu oldu. Pazar günü gerçekleşecek derbi mücadelesi öncesinde Galatasaray Kulübü'nden İBB'ye flaş bir istek geldi

Galatasaray Kulübü'nden dezenfekte talebi

Bu pazar oynanacak Galatasaray Beşiktaş maçı öncesinde Sarı Kırmızı kulüp, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin dezenfekte edilmesini talep etti. Söz konusu isteği İBB Sözcüsü Murat Ongun kamuoyu ile paylaşırken şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray Spor Kulübü'nün talebi üzerine bu pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin tüm kapalı alanları, cumartesi günü İBB Hijyen ekiplerince dezenfekte edilecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Malatya'da da aynı işlem

Elazığ depremi nedeniyle ertelendikten sonra dün oynanan Malatyaspor Trabzonspor maçı öncesinde de Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Malatya Stadyumu'nu özel maddeler ile temizlemişti. Yeni Malatyaspor bu temizlikten sonra resmi twitter hesabından Malatya Belediyesi'ne teşekkürlerini sunmuştu.
 

Editör: Haber Merkezi