Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? sorusu son iki gündür Türkiye'nin gündemini oluşturuyordu. Son alınan kararlara göre Nisan ayına kadar tüm spor müsabakalarıda seyircisiz oynama kararı verildi. Kararı Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı.

Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak?

Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi? GS BJK derbisi seyircisiz mi?

Galatasaray Beşiktaş derbisinin seyircisiz oynanacağı kararı verildi. Bu karar GS BJK derbisi özelinde alınmadı. Tüm spor müsabakalarının Nisan ayına kadar seyircisiz oynama kararı verildi. Tüm dünyayı etkisi altına alann koronavirüs salgını belki de en çok futbola darbe vurdu. Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa liginde bazı maçlar ipal olurken bazılarının ise seyircisiz oynanmasına karar verilmişti. Bugün yapılan açıklamalara göre Serie A gibi Avrupa'nın önde gelen ligleri de iptal edildi. 

Galatasaray dezenfekte talebinde bulunmuştu

Galatasaray Beşiktaş derbisi öncesinde İBB'ye başvururak Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin dezenfekte edilmesini istemişti. İBB'nin olumlu yanıtı da maçın seyircisiz oynamasına engel olmadı. Dezenfekte çalışması dün akşam oynanan Yeni Malatyaspor Trabzonspor müsabkası öncesinde de yapılmıştı.

Editör: Haber Merkezi