Galatasaray Beşiktaş maçı şifresiz mi? Saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye'de derbi tarihinde yeni bir sayfa açılacak bu akşam.

Galatasaray Beşiktaş maçı şifresiz mi? Saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş maçı şifresiz mi? Saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Beşiktaş derbisi saat Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Maç beIN Sports 1'den canlı olarak ekrana gelecek.

Maçlara korona nedeniyle seyirci alınmama kararından sonra karşılaşmaların şifresiz yayınlanması gündeme geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Avrupa'da bazı ülkelerde koronavirüs nedeniyle maçların şifresiz yayınlandığını hatırlatarak Türkiye'de de bunun olması için yayıncı kuruluşla görüşmeleri sürdürdüklerini açıklamıştı.

Galatasaray Beşiktaş maçı şifresiz mi? Saat kaçta, hangi kanalda?

Ancak henüz bu görüşmelerden bir sonuç alınamadı. Eğer TFF ile yayıncı kuruluş arasındaki görüşmelerden ilerleyen saatlerde de sonuç alınamazsa maç şifreli ekrana gelecek.

Galatasaray'ın onbiri belli oldu

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dün yapılan son antrenmanda futbolcularına taktik çalıştırmış, bu çalışmada sahaya süreceği onbir de ortaya çıkmıştı.
Eğer son dakikada bir gelişme olmazsa Terim'in sahaya süreceği muhtemel onbir şöyle:

MUSLERA
MARİANO
DONK
MARCAO
SARACCHİ
LEMİNA
FEGHOULİ
SERİ
ÖMER
ONYEKURU
FALCAO

Beşiktaş'ın onbiri belli oldu

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın da sahaya süreceği onbiri belirledi. Yalçın sahaya hücum ağırlıklı bir kadro sürecek. Beşiktaş'ın muhtemel onbiri şöyle:

KARİUS
GÖKHAN
VİDA
RUİZ
CANER
LENS
ELNENY
ATİBA
BOATENG
N'KOUDOU
BURAK

Galatasaray Beşiktaş maçı şifresiz mi? Saat kaçta, hangi kanalda?

Dünyayı allak bullak eden, ülkemizde de kendisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle Galatasaray ile Beşiktaş, seyircisiz derbide karşı karşıya gelecek.
İki takım 2007'de de yine Galatasaray'ın sahasında seyircisiz oynamışlardı. O maça Galatasaray'ın cezası nedeniyle seyirci alınmamıştı. Bu kez koronavirüs salgını nedeniyle maçların tamamına seyirci alınmıyor.

İki takım da hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini bekliyor.

Editör: Haber Merkezi