Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint Germain maçından sonra ligde Gençlerbirliğiyle karşılaşan Galatasaray 1 puana yetindi. Kaybedilen 2 puanın yanı sıra oynanan kötü futbol hem teknik ekibi hemde taraftarları öfkelendirdi. Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen kurt hoca ocak ayını işaret ederek Galatasaraylı taraftarlardan sabretmelerini istedi. İşte Fatih Terim'in basın toplantısından önemli notlar:

'GALATASARAYLILARA İZAH EDECEĞİM'

Galatasaray orada savaşan bir takımı yakında görecektir. Bu isim olmayabilir. İsim olup da cisim olmuyorsa bir şey ifade etmek. Savaşarak kaybedilmeliydi, bugün beni üzen bu. Beraberlikten veya kötü oyundan sonra olsun istemiyorum, kendi aramızda konuşacağım ve ocakta neler olacak, ocağa kadar olabilecekleri Galatasaraylılara da izah edeceğim."

'KENDİME EKSİ PUAN YAZIYORUM'

"Kazanan takımı 4 gün sonra bozmayayım dedim. Belki de acemi, oynamamış ama yüreğini koyacak çocukları koymalıydım. Burada kendime önemli bir eksi puan yazıyorum. Kaybedebilirsiniz, ilk kez kaybetmeyeceğiz ama böyle bir şeye kimsenin hakkı yok. Bizimle beraber çalışanların, Galatasaray forması giyenlerin böyle bir şey yaşatmaya hakkı yok."

TAKIMDAN AYRILABİLİR

Galatasaray'da Fatih Terim operasyonun startını verdi. Ocak ayında yapılacak müdahale öncesi takımdan ayrılacaklar da belli olmaya başladı. Her ne kadar Terim bekleyin görün demiş olsa da Sarı Kırmızılılardan muhtemel olarak ayrılacak isimler şöyle:

- Selçuk İnan

- Younes Belhanda

- Sofian Feghouli

- Yuto Nagatomo

- Mariano

- Ryan Donk

- Ahmet Çalık

Editör: Haber Merkezi