Galatasaray'da yöneticilerin ve Terim'in içerden haber sızdırıldığı gerekçesiyle başlattıkları köstebek avında sürpriz bir isim öne çıktı

BAŞ ŞÜPHELİ İKİNCİ BAŞKAN

Galatasaray'da daha önce teknik direktör Fatih Terim, "Kulüpte köstebek var. Ben oyuncunun numarasını bilmeden başkaları biliyor" demiş, yöneticiler de içerden haber sızdırıldığı gerekçesiyle arayışa başlamışlardı. Son olarak Jesse Sekidika transferinin fotoğrafı kulübün sitesinden paylaşılmadan Abdürrahim Albayrak'la olan fotoğrafının sosyal medyada yayılması şüphe yarattı.

FALCAODA DA AYNISI OLMUŞTU!

Falcao transferinde de daha resmi açıklama yapılmadan Albayrak'ın Fransa'da bir otel odasında futbolcuyla çekilen fotoğrafı gazetelerde çıkmıştı. Resmi hesaplardan duyurulmadan Nijeryalı'nın da Albayrak'la fotoğrafı ortaya çıkınca taraftarlar sosyal medyadan "Aslantepe'de de köstebek var" mesajları paylaştı. Yöneticilerin de Albayrak'ın her transferde öne çıkmasından rahatsız oldukları belirtildi.

ONYEKURU PLANI BOZDU!

Galatasaray Antalya'ya giderek kampa girerken, hastalanıp yatağa düşen Henry Onyekuru, teknik direktör Fatih Terim'in planını bozdu. Sarı kırmızılı takımın hocası Antalya'daki hazırlık maçlarında ligin ikinci yarısındaki dizilişini deneyecek, Onyekuru'ya da kilit görevi verecekti. Ancak Onyekuru kampa gidemedi. Ayrıca kadro dışı bırakılan Nzonzi de kamp kadrosuna alınmadı.

BABEL'DEN İNCE MESAJ!

Galatasaray'dan Ajax'a kiralanan Ryan Babel, ülkesi Hollanda'ya iner inmez imalı bir mesaj gönderdi. Babel, "Galatasaray'da ilk yarı biraz zor geçti. Futbol oynamak için çalışan bir takıma geldim" dedi. Ajax'ta oynayacak olmasının onur verici olduğunu belirten Babel, "Buraya gelebilmem için her iki takıma da faydalı olabileceğim bir durum ortaya çıktı ve transferim hızlıca tamamlandı" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi