Galatasaray'da Fatih Terim'in toplantılardan dışarı haber sızdırıldığını belirtmesinden sonra Arda Turan krizine bir de köstebek krizi eklendi

TERİM AÇIK KONUŞTU

Galatasaray'da ligin ikinci yarısıyla birlikte krizler de üst üste pazladı. Teknik direktör Fatih Terim, Arda Turan'ı istediğini ilk kez açık açık belirtti ve "Geçen gün Arena'daki toplantıya çağrıldım ve gittim. Başkan, Abdurrahim bey ve Yusuf bey vardı. Galatasaray'ın ocağından yetişmiş bir değerine (Arda Turan) bir şans daha verilmesi gerektiğini tekrar ettim,  Onlar bu kararda olmadıklarını söylediler" dedi. 

HABERİ DIŞARIDAN KİM SIZDIRDI

Sarı kırmızılı takımın hocası, "Ancak ben daha eve varmadan, akşam birkaç gazeteciye maalesef bu haberin verildiğini gördüm. Bu Galatasaray'a yakışan bir durum değil. Ben her zaman yönetim ile arasında sorun var dedirtmemek için çok çaba harcıyorum ama zaman zaman çaba harcadıkça da, hayal kırıklığı yaşıyorum" diye konuştu. Bu sözlerden sonra "Köstebek kim?" sorusu tekrar gündeme geldi.

MUSTAFA CENGİZ ÇOK KIZDI

Köstebek olayının başkan Mustafa Cengiz'i de çok kızdırdığı öğrenilirken, gözler Terim'in sözünü ettiği Arena'daki toplantıya katılanlara çevrildi. Toplantıda Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay yer almıştı. Daha önce hem transferlerde, hem de Florya'da da köstebek krizi patlamış, yapılan her transferde fotoğrafı ilk çıkan kişi olan Abdürrahim Albayrak adı öne atılmıştı.
 

Editör: Haber Merkezi