Galatasaray'ın kendi evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisi Başakşehir karşısında son buldu. Milli takımdan sakat dönen Muslera'nın sakatlığı, cezalı isimler, sorunlu Belhanda ve Falcao'nun belirsizliği Galatasaray'da krizin başlıca sebepleri

KRİZ ÜSTÜNE KRİZ YAŞANIYOR

GALATASARAY, sahasında Başakşehir'e yenilip süper transferlerle başladığı sezonda şampiyonluk yarışında ağır yara alırken, üst üste gelen krizler teknik direktör Fatih Terim'i zor durumda bıraktı. 30 yıllık teknik direktör yaşamında bu kadar derdi bir arada hiç görmeyen Terim'in adeta eli kolu bağlandı. Büyük umutlarla alınan Falcao'nun bir türlü iyileşmemesine yeni dertler de eklendi.

KİME SARILSA ELİ BOŞ KALDI

BAŞAKŞEHİR maçıyla sahasında 41 maç sonra yenilen sarı kırmızılı takım bir türlü toparlanamadı. Defansta Terim'in gözbebeği Lyundama'nın Demokratik Kongo Milli Takımı'ndan sakat dönmesinin ardından sezonu da kapattığı ortaya çıktı. Çok güvendiği yıldızların bir türlü forma girememesi de hesapları bozdu, sarı kırmızılı takımın yedek kulübesi adeta bir yıldızlar topluluğu oldu.

BİR RYAN BABEL EKSİKTİ

TERİM'in dertlerine son olarak hem kanatta, hem de santrforda oynattığı Ryan Babel eklendi. Başakşehir maçının daha 3. dakikasında rakibinin ayağına basan Hollandalı yıldız sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Gelecek hafta ligde oynanacak kritik Trabzonspor maçında sahaya kimi çıkaracağı konusunda kararsızlık yaşayan Fatih Terim, bir de Babel'le sarsıldı, iyice sıkıntı bastı.

Editör: Haber Merkezi